Tillbaka till Sverige

Sitter i skrivandes stund i stockholm och firar de sista dagarna av min semester. Spanien var härligt, minst 35 grader varje dag. Det blev en lugn semester med barnen i centrum. Super mysigt. Vi umgicks så mycket vi kunde med ungarna och det fick oss att inse ännu mer hur mycket vi längtar efter vår egna unge. Vi njöt varje dag. Flickornas föräldrar sa att dom inte har haft en så avslappnande semester på år och dag, vi gjorde allt med flickorna. Vi flög från Spanien till Stockholm i lördags och spenderar några dagar till här med att njuta av vår ledighet. Goda luncher på stan, shopping och skärgårds turer. Det är så vackert här på sommaren.
Trots att det ligger i Sverige är det inte så mycket man har sett av sin huvudstad. Det känns som om man är turist i sitt eget hemland.

Såg en familj på t banan igår. Dom hade två barn , jätte lika dom själv och en liten plutt i barnvagn med choklad brun hy och mörka lockar, jag kunde inte låta bli att le. Dom märkte att jag tittade lite för länge på den fina flickan i vagnen. Mamman log mot mig och strök sin dotter över kinden.

Annonser

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Tillbaka till Sverige

  1. dino

    välkomna hem till Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s