Semester

Från och med i morron har vi semester. Underbart!! Solen och värmen har kommit till Skåne och det firar vi genom att åka till Spanien :-p
Det blir en familje semester med mannens föräldrar, syster, barn och man. Nästa gång har vi också en plutt med oss. Fantastiska tanke!
Men denna gång får vi nöja oss med att åka med mannens syskon barn. Våra små guldklimpar, 3 och 6 år gamla.
Fattar inte vart tiden tar vägen, det var ju igår vi traskade runt med den äldsta på armen när hon hade kolik. Av någon anledning blev hon alltid knäpp tyst hos mig. Hennes föräldrar dumpade över henne på mig så fort hon skrek och var lika förundrade varje gång när hon blev tyst. Så startade vår relation och vi har haft en mycket speciell relation sedan dess. Den yngsta har varit mer svår flirtad från början men har nu det senaste året börjat bli som sin syster. Det är så underbart när man åker till stockholm och ska hälsa på dom och båda ungarna står och väntar på uppfarten och fullkomligt kastar sig i vår famn.
Om man kan älska någon så mycket som inte är ens eget kött och blod, tänk då hur mycket man älskar sitt lilla adoptiv barn.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Semester

  1. dino

    önskar er en trevlig semester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s